Andreas Sjödin 17 min (målchansutvisad)
Martin Jönsson 33 min
Mikael Fransson 34 min
Martin Rengbo 69 min

Fjärde raka matchen utan förlust och kvalspel till division 4 säkrat. Östra Torp kom till spel utan en del skadade spelare och någon var bortrest. Matchen inleddes och Torp tog kommandot. Vid något tillfälle borde det resulterat i mål. I den 17:e minuten kommer en höjdboll mot Torps backlinje som befinner sig vid mittlinjen. Mattias Jönsson säger sitt namn och ska precis gå upp och nicka bort bollen när han får tankarna på annat och nickar inte vilket ställer Torps backlinje. Andreas Sjödin hakar upp Skurups anfallare och domaren visar riktigt det röda kortet för Sjödin. Nu får Skurup tag i spelet något och i den 30:e minuten kommer också deras ledningsmål när de kommer två mot två och anfallaren avslutar med att snyggt prickskjuta in 1-0 i krysset. Sista kvarten får Torp många konstiga domslut mot sig och med de gula korten viftas det friskt. Underläge i paus och en man mindre. I matchens 50:e minut slår Martin Rengbo en fin genomskärare till för dagen forwarden Kaj Nurmi som tar sig in i straffområdet och skjuter ett fint vänsterskott som går i mål till 1-1. Detta var Kajs 5:e seriemål i år. Efter målet tar Torp över allt mer och det är nära ett par gånger att bli mål. I den 60:e minuten slår Martin Jönsson en fin inåtskruvad hörna som efter lite flipperspel är ytterst nära att gå i mål. I den 61:a minuten skjuter Patrik Andersson ett skott som var värt ett bättre öde. Matchen står och väger och båda lagen har några halvchanser. Skadade skyttekungen Anders Nilsson blir inbytt i den 83:e minuten. I den 88:e minuten slår Martin Rengbo en underbar långboll till Anders Nilsson som kommer hyfsat fri med målvakten men Anders kommer för nära och målvakten lyckas rädda. I anfallet efter i andra änden av planen gör Anders Ohlsson en fin räddning. 1-1 slutar matchen vilket vi får vara nöjda med då vi spelade med 10 man i 75 minuter. I nästa match väntar Simrishamn hemma lördagen den 19:e september klockan 15:00.